Viacolor - térkő tisztítás, olajfolt eltávolítás

1

Szinte bármilyen kültéri felületet tisztítunk

Az időjárásnak kitett mészkő, márvány (bármilyen természetes kő), járólap, térkő, beton, fa felületek tisztítását vállaljuk.

2

Mobil benzines mosási rendszer

Nagy erejű benzines magasnyomású mosókkal dolgozunk. Akár 80 fokos melegvízzel végezzük el a munkát.

3

Azonnali szennyvíz elszívással

Szükség esetén a keletkezett szennyvizet azonnal elszívjuk vagy felület tisztítót használunk ami nem koszolja össze a környezetet.

Viacolor - térkő tisztítás, olajfolt eltávolítás

Térkő tisztítása magasnyomású mosóvalTérkő (viacolor) tisztítása professzionális eszközökkel, főleg Budapest és vonzáskörzetében. A térkő nagyon divatos, időtálló burkolati forma mely porózus felülete miatt nehezebben tisztítható, könnyebben megül benne a szennyeződés, illetve olajos, benzines, kormos foltokat hagyományos eszközökkel szinte lehetetlen elvávolítani. Egy másik probléma főleg a közterületeket tekintve a nagyszámú rágó eltávolítása mely hosszú idő után jól beleköt a felületbe.

Cégünk ipari teljesíményű magasnyomású mosókkal - melegvíz előállítására képes Hot Box-xal kiegészítve - fellazítja és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. Ehhez nincs másra szükségünk csak egy kerti csapra vagy egy falikútra. Szükség esetén olyan felület tisztítót használunk mely azonnal elszívja a szennyezett vizet így egyáltalán nem koszolunk össze mást a térkő közelében (ház fala, növények stb.) 

Milyen szennyeződéseket tudunk eltávolítani?

 • Normál időjárás okozta szennyeződések (por, szmog, stb)
 • Olajfolt, benzin, korom (autó kipufogójából)
 • Zsíros szennyeződések - pld vásárok után
 • Növények okozta szennyeződések pld fekete eper
 • Rágók eltávolítása térkőből
 • Moha eltávolítása - főleg az északi oldalon - ez többnyire sokkal nehezebb mint a naposabb oldalon
 • Természetes kövek esetében még nem kérgesedett felületeket tudunk tisztítani (márvány és mészkő felületeken van olyan vegyszerünk a sósavval ellentétben ami nem károsítja hosszútávon a természetes kő anyagát)

Saját maga szeretné megoldani takarítási feladatait? Béreljen profi takarítógépet...

Milyen technológiával tisztítjuk a térkövet?
 • Ipari magasnyomású mosóval hideg és 80 fokos meleg vízzel is (akár 300 bar vagy 23 literes vízszállítással, mindezt a rengeteg vizet percenként 80 fokosra kifűtve dual hot-boxxal)
 • Mosmatic azonnali elszívásos felület tisztítóval - ehhez van végtelenített vízszívónk - mely a szennyvizet elvezeti 20 méterrel arrébb
 • Karcher FR szériás felület tisztítókkal melyekkel ugyancsak nem koszoljuk össze a környezetünket
 • De akár hagyományos szennymarófejjel vagy turbófejjel ha a felület megkívánja
 • Vegyszereket csak nagyon ritkán használunk ahol mással nem tudjuk tisztítani a felületet vagy Bio - enzimes tisztítószert használunk (a legerősebb vegyszerünk is 90 százalékban biológiai úton lebomló)

benzines melegvizes mosó kölcsönzés - 250 bar

Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen takarítási árajánlatot!

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.