Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Hengerkefés takarítógép kölcsönzés Lux Rotowash R3

Hengerkefés takarítógép kölcsönzés Rotowash R3Takarítógép kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 5.800.- Ft
 • 8 órára: 8.000.- Ft
 • 1 napra: 11.000.- Ft
 • 2 napra: 20.000.- Ft
 • Kaució: 40.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok, specifikáció:
 • 1 db 30cm széles Lux Rotowash R3 hengerkefés univerzális takarítógép
 • 1,5 literes koszos és 1,5 literes tisztavíz tartály
 • 165 RPM fordulatú kefék
 • 18,5 kg súly
 • tetszőlegesen választott 2 db 30 cm-es kefe az alapárban, több féle tipus választható a felületnek megfelelően (szőnyeghez van 2 féle, + járólapokhoz is eltérő keménységüt javasolunk) 
 • kérésre több féle kefét is ki tudunk adni a géphez felárért + 2000 Ft a 2. pár kefe

Könnyű, alapos, egyszerűen használható!

Az egyik legalaposabb szőnyegtisztító és fuga illetve járólap tisztítására használható takarítógép. Az R3-as tipus már nagyobb területeken is hatékonyan használható köszönhetően a 30 cm széles keféinek. Mellette egy háziasszonynak vagy egy takarítónőnek sem jelent problémát a súlya. A hengerkefés takarítógépek kifejezetten mélyen képesek a fugát is tisztítani. Külön vegyszeres és szenyvíz tartály. Kiváló minőség - kiváló eredmény. A berendezés használata könnyen elsajátítható. Az R3-es típus ideális szőnyegfoltok tisztításához hotelekben, vendéglőben és irodákban, vagy otthonunkban. Az alapossága mellett könnyen szállítható (a takarítógép alapja és a mozgató rúd szétválasztható) és a súlya is csekély (18,5kg). 

A tiszta víz az adalókar segítségével közvetlenül a felületre kerül. Az ellentétes irányba forgó kefék a vizet - a szennyeződéssel együtt - a szállítóhengerre csapják, ahonnét a lehúzó él a szennyes tartályba juttatja. A szennyvíz tartály egyszerűen üríthető a vegyszeres tartályt is könnyedén utántölthetjük. A vegyszeres folyadékot a markolaton adagolhatjuk munka közben. Járólapok tisztítása során a takarítógép a kefék befelé forgásának köszönhetően nem piszkolja össze a falakat, bármilyen irányból végezzük is a tisztítást.

A takarítógép olyan mechanizmussal rendelkezik ami szinte száraz felületet hagy maga után. Így nem szárad vissza a koszos, szennyezett víz a felületre. Járólapok esetében a fugákból is nagyon eredményesen takarítja ki a szennyeződéseket, mellette a járólap tetejét is tisztává varázsolja. Szőnyegtisztítás során a kefék átmozgatják mélyen a szőnyeg szálait alaposan tisztítva azt.

Kérésre intenzív szőnyegtisztítószert is tudunk adni így megkímélve Önt a megfelelő vegyszer felkutatásának fáradalmaitól, tisztítószerünk biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Kíváló tisztító hatású, mélyen tisztít. Habzásmentes. Mélyen a szövetszálak közé hatol. Magas szintű higéniai követelménynek megfelel. A szőnyegtisztító szer több mint 90%-ban biológiailag lebomlik!

Ideális kisebb konyha, fürdőszoba, erkély, terasz, folyosók járólapjának tisztítására. A kézi súrolások ideje lejárt! Egyszerűsítse a munkáját ezzel a kis szuper többfunkciós géppel.

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban is bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Tekintse meg a takarítógépet használat közben! 

Lux uniprof szőnyegtisztítógép bérlés, kölcsönzés

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.