Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Karcher szőnyegtisztítógép kölcsönzés - Prex 300 hengerkefés

Karcher takarítógép kölcsönzés Prex 300 - hengerkefésTakarítógép kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 7.000.- Ft
 • 8 órára: 12.000.- Ft
 • 1 napra: 17.000.- Ft
 • 2 napra: 30.000.- Ft
 • Kaució: 60.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 1 db alapgép tiszta és szenyvíztartállyal, motoros hengerkefével
 • külső kárpít tisztító tartozék, kárpit tisztító fejjel
 • 20 méteres elektromos kábel - alap
Tulajdonságok:
 • Pumpa nyomás: 4 bar
 • Elektromos teljesítmény: 1600 watt / 230 V
 • Szenyvíz tartály: 40 liter
 • Tiszta tartály: 35 liter
 • Felszívás szélessége: 36 cm
 • Kefe szélesség: 32 cm
 • Tisztítószer adagolás: 2.8 liter / perc
 • Vacuum - 250 mbar
 • Tömeg: 45 kg.

Ezt a karcher takarítógépet kimondottan nagy szőnyeg felületekhez tervezték, gyorsan haladást biztosítva. A szőnyegtisztítógép egy henger kefével rendelkezik ami elősegíti a szőnyeg tisztítását átmozgatva a szőnyeg szálait, ez külön kapcsolható igény szerint. A szőnyegtisztítógép előre és hátra felé is használható ellentétben más extrakciós takarítógépekkel. Az irány váltás egy fogantyú meghúzásával történik, ilyenkor a vegyszer permetezés helye (a keféhez képest) és a kefe mozgási iránya is megváltozik. A takarítógép erős vákuum-mal rendelkezik így alaposan visszaszívja a nedvességet a szőnyegből. A gép alján a felszívófej mindig merőlegesen érintkezik a szőnyeggel így ez is biztosítja a tökéletes felszívást (független a takarítógép testétől). A szőnyegtisztítógép markolati magassága és dőlésszöge kényelmesen állítható. A kiegészítő kárpíttisztító egységet a gép hátuljába csatlakoztatva a takarítógép kárpíttisztításra is remekül használható. A szennyezettség mértékétől függően többször is át lehet kefélni a szőnyeget a vegyszeres tisztítószerrel. Külön kapcsolható minden funkció, egyszerű használat. A nagy tartályok kis térfogatban kaptak helyet mindezt egy beépített táguló tartállyal érték el. A szőnyegtisztítógép egyik oldalal teljesen megközelíti a falat. Kolegánk a készülék kiadásakor pontosan ismerteti a takarítógép használatát. Könnyű, összecsukható így egyszerűen szállítható. Külön tartály a vegyszeres szőnyegtisztító szernek és a felszívott szennyeződésnek. A szennyvíz tartály egyszerűen üríthető egy leeresztő csövön keresztül.

Karcher szőnyegtisztítógép bérlés - Prex 300

Kérésre intenzív szőnyegtisztítószert is tudunk adni így megkímélve Önt a megfelelő vegyszer felkutatásának fáradalmaitól, tisztítószerünk biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Kíváló tisztító hatású, mélyen tisztít. Habzásmentes. Mélyen a szövetszálak közé hatol. Magas szintű higéniai követelménynek megfelel. A szőnyegtisztító szer több mint 90%-ban biológiailag lebomlik!

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban is bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.