Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Száraz szőnyegtisztítógép bérlés - Carpet Cleaner TM3

Száraz szőnyegtisztítógép bérlésTakarítógép kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 4.000.- Ft
 • 8 órára: 7.000.- Ft
 • 1 napra: 9.000.- Ft
 • 2 napra: 16.000.- Ft
 • Kaució: 30.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 1 db 25cm széles hengerkefés univerzális takarítógép
 • 2 db 25 cm szőnyegkefe (3 féle erősségben - választható)
 • 2. pár kefe +2000 Ft
Technikai specifikáció:
 • 440 watt, 230 Volt
 • Tömeg: 12 kg
 • Kefe fordulatszám: 400 rpm
A Carpet Cleaner TM3 szőnyegtisztító gép kisebb felületek ideális szőnyegtiszító eszköze. Mozgató rúd nélkül lépcsők tisztítására is alkalmas (gyárilag a takarítógépen kialakított fogantyú segytségével), illetve lakások kisebb szőnyegfelületének takarításához ajánlott. Az egyik legmodernebb szőnyegtisztítási technológia alapvető eszköze. A száraz szőnyegtisztítás gyakorlatilag egy kompromisszum mentes szőnyegtisztítási eljárás, mely csak előnyökkel jár a vizes szőnyegtisztítással ellentétben. A vízes tisztítás során több ponton is károsodhat szőnyegünk a túl sok víztől (pld.: megnyúlik, összezsugorodik, bepenészesedik) A száraz szőnyegtisztítás során a felhasznált nedvességet és a szőnyegben található szennyeződéseket egy nedvszívó anyag magába zárja, melyet utólag kiporszívózunk egyszerűen a szőnyegből. A fenti gép a felhasznált nedvszívó anyagot (mely szőnyegtisztítószert is tartalmaz) dolgozza minél mélyebbre a szőnyegbe és lazítja a szennyeződéseket. 

A szőnyegtisztítás után száraz marad a szőnyeg, nem kell várni a kiszáradására, azonnal használható! 

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.