Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Szőnyeg és kárpittisztító gép kölcsönzés Cleanfix TW 1450

Szőnyeg és kárpittisztítógép kölcsönzés BudapestTakarítógép kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 5.000.- Ft
 • 8 órára: 8.000.- Ft
 • 1 napra: 12.000.- Ft
 • 2 napra: 22.000.- Ft
 • Kaució: 50.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 1 db alapgép tiszta és szenyvíztartállyal ( 45 + 47 liter )
 • kárpít tisztító tartozék
 • masszív 2 fúvókás szőnyegtisztítófej vagy brutális 4 fúvókás teljesen fém fej
 • 5m hosszú 45mm-es gégecső + víztömlő

2 motoros visszaszívás, 11 bar pumpa nyomás, 45-47 literes tartályok...

Tulajdonságok:
 • Pumpa nyomás: 2-11 bar állítható
 • Elektromos teljesítmény: 2000 watt / 230 V
 • 2 db visszaszívó motorral
 • Szenyvíz tartály: 47 liter
 • Tiszta tartály: 45 liter
 • Tisztítószer adagolás: állítható - 1.5-9 liter / perc
 • Vacuum - 210 mbar
Cleanfix kárpit tisztító kölcsönzésA piacon az egyik legerősebb extrakciós szőnyeg és kárpittisztító gép erős pumpa nyomással (akár 11 bar üzemi nyomás) erősen átmossa a szőnyegeket, kárpit tartozékkal a kárpitokat. Duppla motoros visszaszívása gondoskodik arról hogy minél kevesebb víz maradjon a szőnyegben. Nagy levegőszállítással garantálja a rövid száradási időt. Tisztavizes átmosáshoz is remek választás vegyszeres szőnyegtisztítás után, így például egytárcsás géppel történt szőnyegtisztítás során is egyedülálló és nagyon eredményesen működik. Nagy erejének köszönhetően gyorsan, eredményesen használható. Külön vegyszeres tartállyal rendelkezik mely 45 literes és külön szennyvíztartállyal mely megint csak 47 literes.

Tapasztalataink szerint például kisebb szőnyegek szélei nem hullámosodnak fel a 4 fúvokás szőnyegtisztítófejszőnyegtisztítógép alkalmazásakor olyan erőteljesen visszaszívja a nedvességet a szőnyegből. A nagy pumpanyomásnakköszönhetően nagyon mélyen tisztít így például autók kárpitjához is remek választás hiszen többnyire ezek jóval porosabbak, sok por jön fel a szövetek mélyéről és gyengébb géppel végezve néha azt érezhetjük hogy még koszosabb lett a szövet mint elötte. A szennyvíztartály egyszerűen üríthető a lefolyócsőnek köszönhetően. 

Kérésre intenzív szőnyegtisztítószert is tudunk adni így megkímélve Önt a megfelelő vegyszer felkutatásának fáradalmaitól, tisztítószerünk biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Kíváló tisztító hatású, mélyen tisztít. Habzásmentes. Mélyen a szövetszálak közé hatol. Magas szintű higéniai követelménynek megfelel. A szőnyegtisztító szer több mint 90%-ban biológiailag lebomlik!

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban is bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.