Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Hengerkefés takarítógép kölcsönzés - LUX Rotowash R4B pumpával

Takarítógép kölcsönzés - Rotowash R4bTakarítógép kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 7.000.- Ft
 • 8 órára: 12.000.- Ft
 • 1 napra: 17.000.- Ft
 • 2 napra: 30.000.- Ft
 • Kaució: 50.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 1 db 40cm széles Lux Rotowash hengerkefés univerzális takarítógép
 • beépített elektromos pumpa
 • 7 literes vegyszeres tartály
 • külön szenyvíz tartály 2.2 liter
 • 2 db 40 cm-es univerzális kefével, vagy választható kőkefével járólapokhoz
 • kefe nyomás 250 gramm / cm2 (total súly 27kg)
 • kefék fordulatszáma: 650 RPM

Szőnyegtisztítás során a Rotowash pumpás verziójával egyenletesebben tudjuk bepermetezni a vegyszeres vizet a szőnyegbe. Így gyorsabb haladást érünk el. A nagyobb tiszta vizes tartálynak köszönhetően ritkábban kell megálnunk. A Rotowash takarítógép két ellentétesen forgó kefével és egy középső forgó dobbal rendelkezik. A gép működése közben szinte csak a két kefe ér a felülethez, a dob a szennyeződést szállítja a szenyvízes tartályba. Összehasonlítva a hagyományos tisztítási módokhoz 90%-os víz és kemikália megtakarítás érhető el a használatával.

Gyakorlatilag bármilyen felületen használható, legyen szó szőnyegtisztításról vagy járólapok takarításáról. 40 cm-es keféi gyors haladást és intenzív mélytisztítást biztosítanak. Külön vegyszer tartály kézi adagolóval és külön szennyvíztartály könnyű, praktikus üríthetőséggel.

A takarítógép olyan mechanizmussal rendelkezik ami szinte száraz felületet hagy maga után. Így nem szárad vissza a koszos, szennyezett víz a felületre. Járólapok esetében a fugákból is nagyon eredményesen takarítja ki a szennyeződéseket, mellette a járólap tetejét is tisztává varázsolja. Szőnyegtisztítás során a kefék átmozgatják a szőnyeg szálait alaposan tisztítva azt.

Kérésre intenzív szőnyegtisztítószert is tudunk adni így megkímélve Önt a megfelelő vegyszer felkutatásának fáradalmaitól, tisztítószerünk biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Kíváló tisztító hatású, mélyen tisztít. Habzásmentes. Mélyen a szövetszálak közé hatol. Kárpít tisztítógép kölcsönzés BudapestMagas szintű higéniai követelménynek megfelel. A szőnyegtisztító szer több mint 90%-ban biológiailag lebomlik!

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban is bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Lux Rotowash kefék különböző felületekre

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.