Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Takarítógép kölcsönzés Lux Rotowash R2 - szőnyeg és fuga tisztítás

Szőnyegtisztítógép kölcsönzés BudapestTakarítógép kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 5.500.- Ft
 • 8 órára: 7.500.- Ft
 • 1 napra: 9.500.- Ft
 • 2 napra: 16.000.- Ft
 • Kaució: 30.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 1 db 20cm széles Lux Rotowash R2 hengerkefés univerzális takarítógép
 • tetszőlegesen választott 2 db 20 cm-es kefe az alapárban, több féle tipus választható a felületnek megfelelően (szőnyeghez van 2 féle, járólapokhoz 4 féle) 
 • kérésre több féle kefét is ki tudunk adni a géphez felárért
 • oldalkefe hogy precízen a fal és bútorok közeli széleket is elérje, Kiegészítő oldalkefe 1.000.- Ft / nap (2 féle tipus is van)

Könnyű, alapos, egyszerűen használható!

Az egyik legalaposabb szőnyegtisztító és fuga illetve járólap tisztítására használható takarítógép. Külön vegyszeres és szenyvíz tartály. Kiváló minőség - kiváló eredmény. Az R2-es típus kis gép, könnyű és egyszerű kezelni, ideális szőnyegfoltok tisztításához hotelekben, vendéglőben és irodákban, vagy otthonunkban. Az alapossága mellett könnyen szállítható (a takarítógép alapja és a mozgató rúd szétválasztható) és a súlya is csekély (15kg). A kiegészítő oldalkefével a szőnyegek, járólapok fal közeli széleit is intenzíven tisztíthatjuk. 

Hengerkefék takarítógépA szennyvíz tartály egyszerűen üríthető a vegyszeres tartályt is könnyedén utántölthetjük. A vegyszeres folyadékot a markolaton adagolhatjuk munka közben. Járólapok tisztítása során a takarítógép a kefék befelé forgásának köszönhetően nem piszkolja össze a falakat, bármilyen irányból végezzük is a tisztítást.

A takarítógép olyan mechanizmussal rendelkezik ami szinte száraz felületet hagy maga után. Takarítógép kölcsönzés - LUX rotowash R2Így nem szárad vissza a koszos, szennyezett víz a felületre. Járólapok esetében a fugákból is nagyon eredményesen takarítja ki a szennyeződéseket, mellette a járólap tetejét is tisztává varázsolja. Szőnyegtisztítás során a kefék átmozgatják a szőnyeg szálait alaposan tisztítva azt.

Kérésre intenzív szőnyegtisztítószert is tudunk adni így megkímélve Önt a megfelelő vegyszer felkutatásának fáradalmaitól, tisztítószerünk biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Kíváló tisztító hatású, mélyen tisztít. Habzásmentes. Mélyen a szövetszálak közé hatol. Magas szintű higéniai követelménynek megfelel. A szőnyegtisztító szer több mint 90%-ban biológiailag lebomlik!

Ideális kisebb konyha, fürdőszoba, erkély, terasz, folyosók járólapjának tisztítására. A kézi súrolások ideje lejárt! Egyszerűsítse a munkáját ezzel a kis szuper többfunkciós géppel.

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban is bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Takarítógép kölcsönzés - RotowashAz árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Tekintse meg a takarítógépet használat közben! 


Rotowash járólap, fuga tisztításFuga tisztítógép kölcsönzés - Rotowash R2Rotowash R2 kefe tipusok


Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.