Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés...

1

Minden egy helyen

Ipari porszívó, extrakciós, hengerkefés szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, atkaporszívó motoros porolófejjel, vízszívó, súrológép, gőztisztítógép...

2

Nyitvatartásunk:         07-17h, minden nap

Újpesti telephelyünkön takarítógépeink átvehetőek a hét bármelyik napján, előre egyeztetett időpontban.

3

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet munkanapokon, illetve be is mutatja a használatát. Rendelje meg most: +36-20-3-177-266.

Tron 3300 L70 AB 3 motoros vízszívó bérlés, kölcsönzés

Tron ipari vízszívó kölcsönzéseTakarítógép kölcsönzés nettó árai:

 • 4 órára: 4.500.- Ft
 • 8 órára: 7.000.- Ft
 • 1 napra: 8.000.- Ft
 • 2 napra: 15.000.- Ft
 • Kaució: 30.000.- Ft
 • Házhozszállítás Budapesten 3.000.- Ft-tól (kiszállítási áraink)
Tartozékok:
 • 1 db alapgép 3 szívómotorral (3x1200W)
 • 1 db 40mm-es szívócső (3-5 m)
 • 1 db vízszívására alkalmas porszívófej
 • 1 db 70 literes víztartály
 • 1 db hordkocsi

Minden nap reggel 07 órától délután 17 óráig telefonon egyeztetett időpontban bérelhető a takarítógép. Átvétel lehetséges telephelyünkön illetve hétköznap házhoz szállítva is.

Szinte azonnal száraz felületet biztosít, így pld. nem szárad vissza a fellazított szennyeződés vagy egy csőtörés alkalmával félelmelmetes erővel szívja fel a szőnyegekből a nedvességet. Saválló tartálya a különbőző vegyszereket is remekül viseli. Oldószerek felszívására nem használható. Két féle felszívó betéttel adjuk ki ipari porszívónkat ahogy a lenti képen is látható, így száraz porszívózásra és vízszívására is alkalmas a készülék. Egyszerűen üríthető, nagy tartályának köszönhetően hosszabb ideig használható.

Az árak az áfát nem tartalmazzák. A bérelhető készülék egy használt készülék, használati nyomok látszanak rajta. A fenti kép csak illusztráció, a bérelhető takarítógép és alkatrészei eltérhetnek a fotótól.

A gépek szabad kapacitása végett mindenképpen szükséges a telefonos egyeztetés! Bérléssel kapcsolatban hívható telefon: +36-20-3-177-266.

A takarítógép kölcsönzésének menete:

 1. Telefonon vagy e-mailben várjuk a kölcsönzés részleteinek megadását (melyik gépet, milyen tartozékkal kívánja bérbe venni illetve az időpont megadását)
 2. A takarítógép átvehető a telephelyünkön illetve amennyiben ilyen szándéka lenne házhoz is visszük (Budapesten és vonzáskörzetében a megjelölt kiszállítási áron).
 3. A takarítógép átvételekor csak a kauciót kérjük el, illetve bérleti szerődést írunk személyi okmányok bemutatása után.
 4. A megadott időre várjuk vissza a kölcsönzött takarító gépet. A takarítógépet kitisztítva, épen és hiánytalanul kérjük leadni. A költségeket a bérlés végén vonjuk le a kaució összegéből és adjuk vissza a különbözetet. (ezért nem is kell elköteleznie magát a bérleti időt tekintve)

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.