Szőnyegtisztítás, alkalmi gépi takarítások és takarítógép kölcsönzés. Vállalkozásunk területei:

1

Száraz szőnyegtisztítás

Kompromisszum mentes száraz szőnyegtisztítás, azonnal száraz felület, modulszőnyeg gyártói ajánlással. Alapos mély tisztítás, mely kíméletes a szőnyeghez, így megnöveli a szőnyeg élettartamát.

2

Alkalmi gépi takarítások

Gépi járólap tisztítás (kis lakásoktól - a több ezer nm-ig), tető tisztítás magasnyomású mosóval, kárpittisztítás, kültéri kő, beton, viacolor, felületek tisztítása, térkőtisztítás, garázstakarítás.

3

Takarítógép kölcsönzés

Szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, ipari porszívó, kefés súrológép, önjáró takarítógép, gőztisztító, magasnyomású mosó kölcsönzés. Takarítógép kölcsönző.

Garázstakarítás - teremgarázs tisztítás Budapest vonzáskörzetében

Garázs takarítás, mélygarázs tisztításTeremgarázsok, mélygarázsok szakszerű takarítása, tisztítása professzionális takarítógépekkel, hatékony vegyszerekkel, többéves szakmai tapasztalattal. Legyen szó bármilyen felületről (műgyanta, öntött beton, festett beton, vagy egyéb járólap) takarító cégünk vállalja Budapest vonzáskörzetében a felületek tisztítását, illetve ha igény van rá impregnálását is mellyel a késöbbiekre nézve egyszerűbb a karbantartás és hosszan tartó tisztaságot eredményez. Mivel igencsak szennyezett felületekről van szó így nem ritka hogy többször is át kell menni az adott területen hogy a legjobb megoldást kapjuk.

Igény szerint fel is seperjük vagy ipari porszívóinkkal fel is porszívozzuk a tisztítandó területet. M porosztályú ipari porszívókat használunk így nem csak felkavarjuk a port hanem ténylegesen össze is gyűjtjük. A vegyszeres tisztítás során olasz nagy hatékonyságú tisztítószereket használunk melyek flukoláló jellegüknek köszönhetően nem szivárog ismét vissza a felületbe és könnyebb felszívni.

Legyen szó 20m2-es kocsibeállóról vagy több ezer négyzetméteres területről rövid időn belül vállaljuk a tisztítás beütemezését, takarítógép kölcsönzés esetén szakmai segítséget nyújtunk a munka könnyű elvégzéséhez, a gépek használatát bemutatjuk, Budapest területén takarítógépeinket házhoz is szállítjuk.

Cleanfix Powerdisc 165 egytárcsás súrológép bérlés

Cleanfix egytárcsás súrológép kölcsönzéseTakarítógép kölcsönzés nettó árai:

  • 4 órára: 4.000.- Ft
  • 1 napra: 7.000.- Ft
  • 2 napra: 12.000.- Ft
  • Kaució: 40.000.- Ft
  • Házhozszállítás Budapesten oda-vissza: 5.200.- Ft Bővebben...
TMB PRO A80.4.50 WDB - 2 motoros ipari vízszívó kölcsönzés

TMB vízszívó kölcsönzésVízszívó kölcsönzés nettó árai:

  • 4 órára: 3.500.- Ft
  • 1 napra: 7.000.- Ft
  • 2 napra: 12.000.- Ft
  • Kaució: 30.000.- Ft
  • Házhozszállítás Budapesten oda-vissza: 5.200.- Ft Bővebben...
Garázstakarítás takarítógéppel Vállaljuk ezen felül bármilyen műgyanta vagy beton felület tisztítását raktárakban, csarnokokban, üzemi épületekben. 

Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen takarítási árajánlatot!

Elérhetőségeink

Telefon: +36-20-208-3784.

Email: info@elittakaritas.hu

English speaking customer service: +36-20-3-177-266

Szavazás

Amikor Ön takarító céget keres, mit tart a legfontosabb szempontnak?
 

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.