Alapos helyszíni szőnyegtisztítás, azonnal száraz felület, megnöveli a padlószőnyegek élettartamát!

1

Alapos, mély tisztítás

A technológia egyik kulcsfontosságú eleme a hengerkefés takarítógép ami alaposan a szőnyeg mélyéről tisztítja át a szőnyeg szálait. A felhasznált nedvszívó vegyszer pedig jókor van jó helyen, a feloldott szennyeződést azonnal magába zárja.

2

Azonnal száraz

Nem kell napokat várni a padlószőnyeg száradására! A szőnyegtisztítás befejeztével használható a felület. Illetve a minimális felhasznált víztől nem károsodik a szőnyeg (nem nyúlik, nem zsugorodik, nem penészesedik) Akár tisztítás közben is használható a szőnyeg.

3

Gyártói ajánlás

Több palószőnyeg gyártó kifejezetten ezt a tehnológiát javasolja pld. a modulszőnyegek karbantartásához, megőrizve hosszútávon a padlószőnyeg eredeti állapotát. A rosszul megválasztott szőnyegtisztítási eljárás idő elött tönkre teheti a szőnyeget.

Helyszíni száraz szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás

Padlószőnyeg tisztítás, száraz szőnyegtisztításTakarító cégünk helyszíni szőnyegtisztítási szolgáltatása padlószőnyegek tisztításához, mely alkalmas kisebb darab szőnyegek tisztítására is. A tisztítás befejeztével azonnal száraz felületet kapunk, nem kell várni a szőnyeg száradásáraA gyakorlat alapján elmondható hogy egy szőnyegpadló legnagyobb megterhelését a rosszul megválasztott takarítási technológia okozza az irodai igénybevétel mellett. Sok esetben nem azért cserélik a padlószőnyeget mivel kikopott hanem esztétikailag már nem nyújt megfelelő értéket, foltos, ragad és a sok portól már nem is látszik a mintázata vagy például "bebarnult" a kosztol.

Szőnyegtisztítási árak már 550 Ft / m2 ártól

A szőnyeg tisztítás során sokszor tapasztaljuk hogy technológiánk visszaadja az eredeti kontrasztot, a mintázatok közötti különbséget amit addig a szennyeződések elfedtek. Így elmondhatjuk hogy szinte új szőnyeg érzését adjuk megrendelőink részére. Fontos megjegyeznünk hogy szemünk borzasztóan kritikusan képes felfedezni az árnyalati különbségeket egy-egy tisztítás során. Ennek a technológiának talán az egyik legnagyobb erénye a homogén végeredmény, ami szemünknek tetsző. A hengerkefés takarítógépünk pedig fantasztikusan mélyen hatol a szövet szálai közé, alaposan tisztítva a padlószőnyeg szálakat az aljától a tetejéig. 

A felhasznált szőnyegtisztító anyag növényi eredetű szerves hordozó anyagokból, valamint tenzidekből és oldószerekből álló, nedves por állagú keverék. Speciális összetételének köszönhetően kioldja és szivacsként magába zárja a szennyeződéseket a szőnyeg szálaiból, ezáltal rendkívül hatékony, "mély" szőnyegtisztításra alkalmas szer. Fontos hogy nem terheli a környezetet: a használat után biológiai úton lebomlik!

Száraz szőnyegtisztítás során a felhasznált vegyi anyagokat a feloldott foltokkal és a szennyeződéssel együtt szívjuk ki a szőnyegből. Az általunk használt tisztítószer ezenkívül biológiailag lebomló. Tekintse meg bemutató videónkat hogyan is néz ki egy-egy ilyen szőnyegtisztítás:

Tekintse meg egy 10 éven keresztül vizes technológiával tisztított szőnyeg felújítását a lenti videon, a szőnyeg színe lassan barna lett, ezt a száraz padlószőnyeg tisztítással sikerült visszaállítani ismét újszerű kék színűre, a megrendelőnek a csere helyett a jóval költséghatékonyabb tisztítással sikerült rendbe tennie a szőnyeget:

Kérjen ingyenes próbatisztítást! És győződjön meg a szőnyegtisztítás hatásosságáról

(Az ingyenes próbatisztítást irodák és intézmények részére biztosítjuk és együtt választjuk ki, lehetőleg a legkoszosabb részen végezzük el)

A száraz szőnyegtisztítás előnyei

A száraz szőnyeg tisztítás legnagyobb előnye hogy, nem kell várni a szőnyeg száradására, így a tisztítási művelet befejeztével azonnal használható a szőnyeg. Sok esetben nem is gondoljuk mennyire hasznos ez! Például költözés során már rögtön lehet a bútorokat bepakolni, vagy hotelek esetében minimális az az idő amivel a vendégeknek kellemetlenséget okozunk a szőnyegtisztítással. Tapasztalataink szerint forgalmas helyeken ahol nem biztosított a szőnyegek megfelelő száradásának biztosítása, mindenképpen javasolt a száraz szőnyegtisztítás alkalmazása, hiszen előfordulhat hogy a vizes szőnyegen csunyább szennyeződések jelennek meg mint a tisztítás elött. 

Padlószőnyeg tisztítás irodában

Nincs eláztatva a szőnyeg ezáltal nem kell várni a szőnyeg száradására, így a penész kialakulásának sincs esélye. Nem nyúlik meg így nem hullámosodik fel és nem is zsugorodik össze a szőnyeg. Sok esetben találkozunk azzal hogy például vizes szőnyegtisztítás után nem lehet becsukni az ajtókat, vagy elmozdult a padlószőnyeg, ráncok jelentek meg rajta, modulszőnyegek esetében például akár fél centis illesztési rések keletkeznek a szőnyeg zsugorodása miatt... Technológiánkkal nagyon minimális nedvességet kap csak a szőnyeg, biztonságos is, hiszen nincs vegyszer maradék, akár a gyermekeinket is azonnal a szőnyegre engedhetjük miután a száraz tisztítás befejeződött. Környezetkímélő, mivel az általunk alkalmazott tisztítószer biológiai úton lebomlik. Nem utolsó sorban megnöveli a padlószőnyeg élettartamát ezért is sok gyártó csak ezt a technológiát preferálja szőnyegeik tisztításához (pld Milliken - modulszőnyegek). Ennek köszönhetően kitolja a padlószőnyeg cseréjének szükségességét, mentesítve az üzemeltetőt a további költségektől. 

Szőnyegtisztítás száraz technológiával

Professzionális eljárás

A tudomány, hogy hogyan lehet szőnyeget tisztítani miközben szárazon marad, nem másnak köszönhető mint a nedvszívó vegyületek használatának, mely a szennyeződést magukba zárják a felhasznált nedvességgel együtt. Az eljárás során először felszorjuk a speciális tisztítószert majd egy hengerkefés takarítógéppel mélyen átmozgatjuk a szőnyeg szálait, bedolgozzuk a tisztítószert a szőnyeg mélyebb szálai közé is, ezt több irányból elvégezzük. A tisztítópor a szőnyeg szálaiba jutva elpusztítják a spórákat, atkákat valamint baktériumokat, és magukba szívják a szennyeződéseket. Rövid várakozást követően felporszívózzuk a már megszáradt tisztítóport. A nedvszívó anyagot úgy is elképzelhetjük mint sok kicsi porszívó amik ott hatnak ahol a szennyeződés megül a szőnyeg szálai között. Ez egy nagyon fontos momentum mivel sok szőnyegtisztítási technológia esetében nagyszerűen fellazul a szennyeződés, de időben jóval késöbb vagy nem elég nagy hatásfokkal történik a visszaszívás és a gravitációnak köszönhetően a szőnyeg mélyebb részeibe kerül a szennyeződés, késöbb a száradás után akár beázás szerű kör alakú foltokat hagyva a szőnyegen.

Padlószőnyeg tisztítás irodában

Padlószőnyeg tisztítás irodában Budapest

Mozaikszőnyeg tisztítás száraz technológiával

Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen szőnyegtisztítási árajánlatot!

Elérhetőségeink

Telefon: +36-20-208-3784.

Email: info@elittakaritas.hu

English speaking customer service: +36-20-3-177-266

Szavazás

Amikor Ön takarító céget keres, mit tart a legfontosabb szempontnak?
 

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.