Szőnyegtisztítás, alkalmi gépi takarítások és takarítógép kölcsönzés. Vállalkozásunk területei:

1

Száraz szőnyegtisztítás

Kompromisszum mentes száraz szőnyegtisztítás, azonnal száraz felület, modulszőnyeg gyártói ajánlással. Alapos mély tisztítás, mely kíméletes a szőnyeghez, így megnöveli a szőnyeg élettartamát.

2

Alkalmi gépi takarítások

Gépi járólap tisztítás (kis lakásoktól - a több ezer nm-ig), tető tisztítás magasnyomású mosóval, kárpittisztítás, kültéri kő, beton, viacolor, felületek tisztítása, térkőtisztítás, garázstakarítás.

3

Takarítógép kölcsönzés

Szőnyegtisztítógép, kárpittisztító gép, ipari porszívó, kefés súrológép, önjáró takarítógép, gőztisztító, magasnyomású mosó kölcsönzés. Takarítógép kölcsönző.

Gépi takarítás, járólap tisztítás

Onjaro tisztítógép, gépi takarításJárólapok nagyobb mértékű szennyeződéseinek takarításához takarító cégünk javasolja korszerű gépi tisztítási szolgáltatásait. A gépi takarítás megfelelő tisztítószerrel párosítva alapos tisztítást eredményez. Nagy igénybevétel mellett járólapjaink gorsan elkoszolódnak és a napi kézi takarítás nem garantálja minden esetben a megfelelő tisztaságot (gondoljunk csak a fugákra). Több féle technológiát alkalmazunk a tisztítás során ahogy az adott terület megkívánja a legoptimálisabb kivitelezés alapján így pld gépi kefés súrolással (körkefés vagy hengerkefés takarítógép), hideg / melegvízes magasnyomású mosóval akár beltéren is azonnali szennyvíz elszívással (akár 300 bar-os magasnyomású mosóval - 90 fokos vízzel le borotváljuk a felszínt). Próba tisztítást biztosítunk az eredményesség biztosítása végett (minimális kiszállási költséget kell a megrendelőnek fizetnie amennyiben sikertelen a takarítás - ennek a költsége függ a felhasznált gépektől / technológiától)

Gépi nagytakarítási árak már 600 Ft / m2 ártól

Gépi takarítás alkamazható a következő felületeken

 • PVC, linóleum,
 • Beton, aszfalt járólap, műgyanta
 • Gránit, márvány,
 • Parketta, egyéb fa burkolat,
 • Terrakotta, ipari padló,
 • Homokkő, mészkő, csempe és egyéb járólapok esetében.
Márvány és műkő felület tisztítása egy felső emeleti teraszon (az idő és a környezeti szennyeződések nem kímélték a felületet) :

Műkő és márvány felület tisztítása magasnyomással

A gépi tisztítás előnyei:

 • Alapos vegyszeres tisztítás, vagy akár vegyszer mentesen is pld magasnyomással
 • A mély barázdákból is könnyedén eltávolíthatja a szennyeződést
 • Nagy felületek esetében kivitelezhetettlen és megfizethetettlen a kézi megoldások használata
 • Takarítási munkák egyik legfőbb költsége a munkaerő fizetése, mely gépi takarítás használatával jelentősen csökkenthető, ezáltal kedvező takarítás árat biztosít

A fenti munkafolyamatok megkezdése elött megvizsgáljuk a járólap alapanyagát melyről ha lehetséges gyártói műszaki jellemzőket kérünk be illetve a felületen próba tisztítást végzünk és ez alapján választjuk meg a megfelelő tisztítószert.

Gépi nagytakarítást végzünk többek között

 • Társasházak lépcsőházaiban, közlekedőiben
 • Oktatási és egészségügyi intézményekben
 • Irodaházakban, raktárakban
 • Mélygarázsokban
 • Magánlakások, családi házak teraszainak tisztításához
Kátrány eltávolítás teraszról melegvízes mosóval (80 C fok / 150 bar - és csak 230 V szükséges hozzá!): (a tetőfelújítás után a meleg kátrány lecsöpögött a teraszra nagy bosszúságot okozva...)

Kátrány eltávolítás teraszról - magasnyomású melegvízes mosóval

Lépjen kapcsolatba velünk, kérjen takarítási árajánlatot!

Elérhetőségeink

Telefon: +36-20-208-3784.

Email: info@elittakaritas.hu

English speaking customer service: +36-20-3-177-266

Szavazás

Amikor Ön takarító céget keres, mit tart a legfontosabb szempontnak?
 

Copyright © 2017 Elite 2002 Bt. All rights reserved / Minden jog fenntartva.